Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Sistem prindere panouri fotovoltaice

Oferta Solargroup.ro in materie de solutii pentru energia regenerabila nu putea fi completa fara numeroase produse din categoria Sistem prindere panouri fotovoltaice. Aceste accesorii sunt esentiale pentru montarea fixa a panourilor si celorlalte parti componente, astfel incat structura sa ramana stabila, iar acest proces de captare si utilizare a energiei sa se desfasoare neperturbat pentru ani, poate chiar zeci de ani.

La fel ca intr-un castel de nisip sau de carti de joc, intreaga „constructie” fotovoltaica se poate prabusi, la propriu si la figurat, in lipsa unei fundatii viabile. Tocmai de aceea, sistemele de fixare pentru panourile fotovoltaice trebuie montate si securizate inca dinainte ca acestea sa inceapa sa produca primul kW de energie. Expertii nostri te ajuta sa iti pui la adapost investitia, prin intermediul celor mai sigure modele de kit prindere panouri fotovoltaice, la un pret mai mult decat accesibil si cu o durata de folosinta indelungata.

Cele mai solide sisteme fixare panouri fotovoltaice

Oferta noastra de sisteme fixare panouri fotovoltaice include piese si accesorii precum placi underlay, suruburi filetate (sau autofiletante), T-Bolt-uri, conectori pentru sine, carlige de acoperis, cleme, SolidRail si multe altele. Este foarte important de precizat ca aceste produse „acopera” intreaga gama de acoperisuri: sistem prindere panouri fotovoltaice pe tigla, kit prindere panouri fotovoltaice pe tabla metalica etc.

Experienta noastra, dobandita in peste 25 de ani de activitate la nivel international si de peste 10 ani in Romania, ne ajuta sa-ti oferim cele mai bune sfaturi cu privire la achizitionarea sistemului de prindere
panouri fotovoltaice ideal. Apeleaza cu incredere la noi!

Afișez 1 - 12 din 112 rezultate