Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice – echipamente diverse, pentru proiecte de mari dimensiuni
Panourile fotovoltaice sunt elemente de baza care compun sistemele ce furnizeaza curent electric direct de la soare. Prin intermediul unei tehnologii specifice, razele solare sunt transformate de catre panourile monocristaline in curent electric, ce este captat apoi si injectat in retea. In conditiile in care pretul energiei a crescut semnificativ si se asteapta ca in viitor trendul sa continue, o afacere in domeniul energiei devine una cu perspective.Un astfel de sistem este format din panourile propriu-zise, ce sunt montate pe diverse tipuri de suporturi cu ajutorul unor sisteme de fixare, dintr-un invertor ce transforma curentul continuu in curent alternativ si dintr-un sistem de monitorizare destinat controlului si supravegherii sistemului.Magazinul solargroup.ro ofera investitorilor interesati componente de cea mai inalta calitate pentru realizarea unor proiecte de dimensiuni medii si mari, precum si incarcatoare EV sau produse de stocare a energiei electrice.
Panou fotovoltaic – placa solara ce incorporeaza tehnologii de ultima generatie in materie de panouri solare fotovoltaice
Panourile electrice fotovoltaice de ultima generatie au o performanta superioara si o durata de viata semnificativ mai lunga decat generatiile anterioare. In magazinul nostru exista module fotovoltaice cu putere de 0,4, 0,5 si 0,6 kW, de inalta eficienta, utilizate in proiecte in intreaga lume. Panourile si placile fotovoltaice sunt dotate cu tehnologii superioare de tip Anti LID, Anti PID, Hot- Spot Protect si Traceable Quality, ce ofera putere crescuta, indiferent de temperaturile exterioare, toleranta ridicata la umbrire, siguranta maxima prin obtinerea unei temperaturi scazute a punctului cald si o minimizare semnificativa a posibilitatii aparitiei microfisurilor.

Întrebări frecvente

Panourile fotovoltaice sunt aparate care convertesc energia luminoasă din soare în curent electric utilizabil. Acestea sunt alcatuite din celule fotovoltaice, care la rândul lor sunt alcătuite din materiale semiconductoare. În momentul în care lumina solară atinge celula fotovoltaică, se produce următorul fenomen: electronii din materialul semiconductor sunt eliberați, generând curent electric.

Un sistem fotovoltaic complet, folosit pentru a genera energie electrică din energia solară, este alcătuit din: panourile solare, sistemul de fixare a panourilor solare, invertorul, conectorii si cablurile solare.

Numărul panourilor fotovoltaice necesare unei case depinde de mai mulți factori precum: consumul mediu de energie electrică al casei, suprafața disponibilă pentru instalarea panourilor și eficiența panourilor fotovoltaice în sine.

Scroll to Top