Invertor trifazat SolarEdge – SE17K

Descriere

Invertorul trifazat SolarEdge combină tehnologia sofisticată de control digital cu o arhitectură eficientă de conversie a energiei pentru a oferi performanțe superioare pentru cea mai bună încărcare și fiabilitate a panourilor solare din clasa sa. Tehnologia de tensiune fixă asigură faptul că invertorul solar funcționează întotdeauna la tensiunea de intrare optimă, indiferent de numărul de module sau de condițiile de mediu. Invertorul încorporează un receptor de date încorporat și agregă datele privind performanța de optimizare a puterii fiecărui modul fotovoltaic. Aceste date pot fi transferate pe web și pot fi accesate prin intermediul platformei de monitorizare SolarEdge pentru analiza performanței, depanarea și diagnosticarea defecțiunilor sistemelor fotovoltaice.

Punerea în funcțiune facilă a invertorului cu SetApp pentru invertor Noile invertoare trifazate SolarEdge dispun de o nouă metodă inteligentă de punere în funcțiune. Punerea în funcțiune a invertorului se face direct cu ajutorul aplicației mobile intuitive SetApp. Duceți punerea în funcțiune a invertorului la următorul nivel. Invertoare trifazate pentru segmentul rezidențial: Noua generație de invertoare trifazate de mică putere SolarEdge pentru piața rezidențială oferă multiple îmbunătățiri de design, făcându-le mai mici, mai ușoare și mai ușor de instalat decât modelele anterioare. Potrivite atât pentru instalare în exterior, cât și în interior, aceste invertoare sunt chiar mai silențioase decât până acum, prin eliminarea ventilatorului extern împreună cu un ventilator intern îmbunătățit. Invertorul trifazat este oferit cu garanția standard SolarEdge de 12 ani, în următoarele dimensiuni: 3kW*, 4kW, 5kW, 7kW, 8kW, 9kW și 10kW. Este disponibil și un modul plug-in GSM încorporat.

Invertoare trifazate pentru aplicații rezidențiale:
Noua generație SolarEdge de invertoare trifazate de joasă putere pentru piața rezidențială oferă multiple îmbunătățiri de design, făcându-le mai mici, mai ușoare și mai ușor de instalat decât modelele anterioare. Potrivite atât pentru instalare în exterior, cât și în interior, aceste invertoare sunt chiar mai silențioase decât până acum, prin eliminarea ventilatorului extern combinată cu un ventilator intern îmbunătățit.

Caracteristici:

  • Invertoare proiectate special pentru optimizatoarele de putere SolarEdge
  • Eficiență ridicată
  • Fiabilitate excelentă cu o garanție standard de 12 ani (care poate fi extinsă la 20 sau 25 de ani)
  • Mici, ușoare și ușor de instalat
  • Suport pentru rețele trifazate 220/230V L-L delta (neutru) în Belgia, Norvegia, Taiwan și Filipine.
  • Receptor încorporat la nivel de modul
  • Conexiune la Internet prin Ethernet sau conexiune fără fir (utilizând plug-in-uri Wi-Fi, ZigBee® sau GSM)
  • IP65 / NEMA 3R – potrivit pentru instalare în exterior și interior

 

Recenzii
Solicită ofertă pentru: Invertor trifazat SolarEdge – SE17K
Solicită ofertă