Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Invertor trifazat Huawei

Invertorul trifazat de la Huawei are rolul de a transforma curentul continuu furnizat de panourile fotovoltaice in curent alternativ, care poate fi apoi valorificat mai departe, iar procesul se desfasoara in 3 circuite monofazate, care nu sunt in legatura de faza unele cu celelalte. Aceasta abordare permite o distributie mai mare de energie electrica, aceste echipamente fiind astfel ideale pentru uz industrial sau imobile cu mari consumatori.

In oferta Solargroup.ro se regasesc modele de invertor trifazat Huawei cu diverse specificatii tehnice, in functie de nevoile, preferintele si bugetul clientilor nostri. Acestea sunt acoperite de garantii indelungate, de ordinul a 10-20 de ani, au un randament crescut, de peste 98%, si o putere/un curent de iesire de 4.000 W, respectiv 6.8 A. Aparatele pot fi monitorizate complet de la distanta si functioneaza inclusiv in conditii extreme de temperatura (de la -25 de grade Celsius pana la +60 de grade Celsius).

Echipa Solargroup.ro este la dispozitia tuturor clientilor interesati de informatii si de achizitionarea invertoarelor Huawei (trifazice)!