Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Invertor monofazat Huawei

Un invertor monofazat Huawei este un echipament care transforma curentul continuu de la panouri in curent alternativ, pe care il transporta catre consumatorii casnici intr-o singura faza (un singur circuit).
Intrucat puterea acestui bransament este limitata, el este folosit in special pentru consumatori rezidentiali, fiind intalnit adeseori in apartamente. Beneficiile sale sunt reprezentate de pretul mai mic, comparativ cu modelele trifazice, si compatibilitatea cu retelele electrice monofazice.

In oferta Solargroup.ro, gasesti numeroase modele de invertor monofazat Huawei, cu o putere maxima de 9.0 kW si un randament de pana la 98.4%. Unele dintre cele mai performante echipamente din aceasta categorie dezvolta un curent de intrare/iesire de 12.5 A, respectiv 27 A, o tensiune de intrare de 600 V si o putere de iesire de 6.000 W. De asemenea, distorsiunea armonica totala a echipamentelor noastre este mai mica de 3%.

In cazul in care ai nevoie de un invertor de la Huawei (monofazic), dar nu esti sigur care model se potriveste mai bine situatiei tale specifice, consultantii nostri iti stau alaturi cu sfaturi si informatii pretioase. Te asteptam!

Afișez toate cele 4 rezultate

Scroll to Top