Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Invertor Fronius Primo

Versatilitatea este cuvantul de ordine al ofertei SolarGroup.ro de modele de invertor Fronius Primo (monofazate)! Aceste echipamente, deosebit de utile pentru a transforma curentul electric continuu de la panourile solare in curent electric alternativ pentru numeroase utilizari, sunt disponibile in diferite configuratii. Poti opta pentru produsul dorit in functie de putere, conectivitate, numar de intrari si multe alte caracteristici.

Cu o experienta de peste 25 de ani la nivel international si peste 10 ani la nivelul Romaniei, SolarGroup.ro iti sta alaturi, pe drumul energiei regenerabile, cu tot know-how-ul dobandit in aceasta perioada si cu toate informatiile utile de care ai putea avea nevoie. Un invertor Fronius Primo este o investitie rentabila in viitorul tau si al familiei sau firmei tale, iar durabilitatea acestei achizitii nu poate fi pusa la indoiala.

Comanda acum si bucura-te de un randament aproape de 100% al transformarii energiei solare in curent alternativ la dispozitia ta!