Invertor Fronius Primo GEN24 3 PLUS

1 078,36  +TVA 19%

Descriere

Iată o scurtă descriere a caracteristicilor cheie ale acestui invertor:

  1. Tehnologie hibridă: Fronius Primo GEN24 3 PLUS este un invertor hibrid, ceea ce înseamnă că poate funcționa atât ca un invertor de legătură la rețea (pentru a alimenta cu energie electrică surplusul în rețea), cât și ca un invertor off-grid (pentru a alimenta cu energie electrică dispozitivele fără conexiune la rețea).
  2. Putere nominală: Acest invertor are o putere nominală de 3.0 kW, ceea ce înseamnă că poate converti energia solară la o rată de până la 3.0 kilowați.
  3. Conectivitate avansată: Invertorul este echipat cu tehnologie WLAN (Wi-Fi) și LAN (Ethernet), permițându-vă să monitorizați și să controlați performanța acestuia prin intermediul unei rețele de internet locală. De asemenea, are și conectivitate la platforme de monitorizare online și la aplicații mobile, pentru o gestionare ușoară a sistemului.
  4. Baterii de stocare: Acest invertor este proiectat pentru a funcționa împreună cu baterii de stocare pentru a stoca surplusul de energie solară generat în timpul zilei și a-l utiliza în timpul nopții sau în perioadele cu cerere crescută de energie electrică.
  5. Funcții de gestionare a energiei: Invertorul Fronius Primo GEN24 3 PLUS are funcții avansate de gestionare a energiei, permițând optimizarea utilizării energiei solare pentru a maximiza economiile de energie electrică.
  6. Protecție împotriva supratensiunilor și avarii: Acest invertor dispune de caracteristici de protecție pentru a preveni daunele cauzate de supratensiuni sau defecțiuni în rețea.Fișă tehnică
Recenzii
Produse conexe - Invertor Fronius Primo GEN24 3 PLUS
Solicită ofertă pentru: Invertor Fronius Primo GEN24 3 PLUS
Solicită ofertă