Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Invertoare Sungrow

Invertoarele Sungrow pe care ti le punem la dispozitie, in oferta Solargroup.ro, se remarca prin durabilitatea, fiablitatea si randamentul lor, reprezentand unele dintre cele mai inspirate investitii pentru transformarea curentului electric continuu, furnizat pe panourile solare, in curent electric alternativ. Spre exemplu, unul dintre cele mai puternice modele furnizeaza pana la 110 kW si este solutia perfecta pentru instalatiile mari de acoperis.

Compania chinezeasca Sungrow este detinatoarea unuia dintre cele mai mari panouri solare plutitoare din lume, situat in orasul Huaian (provincia Anhui), format din nu mai putin de 166.000 de panouri mai mici. Prin urmare, ai garantia ca un invertor Sungrow va transforma mare parte (pana la 98,4%) din curentul furnizat de panourile tale fotovoltaice in curent electric alternativ, pe care il vei putea folosi in scop propriu sau industrial.

Invertor Sungrow, pareri exclusiv pozitive!

Despre modelele de invertor Sungrow, parerile clientilor sunt exclusiv pozitive, ceea ce nu este de mirare, avand in vedere productivitatea lor crescuta. Invertoarele Sungrow sunt disponibile in oferta Solargroup.ro la cel mai bun raport calitate-pret, iar experienta noastra, de peste 25 de ani in Ungaria si de peste 10 ani in Romania, ne ajuta nu numai sa-ti furnizam cele mai bune produse de pe piata, ci si sfaturi si informatii utile cu privire la achizitia, instalarea si utilizarea lor.

Te asteptam sa plasezi o comanda online sau telefonic, iar expertii nostri iti vor fi alaturi pe noul drum, al energiei regenerabile si al trend-ului „verde”! Cu ajutorul Sungrow, productia de energie solara… va creste!

Afișez toate cele 6 rezultate