Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Invertoare Huawei

Huawei este una dintre cele mai galonate firme din domeniul tehnologiei la nivel mondial, iar invertoarele sub acest brand nu fac exceptie. Acest dispozitiv esential din componenta sistemelor fotovoltaice are rolul de a transforma curentul continuu, primit de la panouri, in curent alternativ, pentru a fi utilizat de consumatorii casnici.

Invertoarele Huawei pe care ti le punem la dispozitie sunt monofazate, trifazate sau comerciale si au diverse caracteristici si specificatii tehnice. Spre exemplu, unul dintre modelele de baza, cu un pret de doar cateva sute de euro, are o tensiune de intrare de 600 V si un randament de 98.3%, in timp ce un invertor Huawei de mii de euro are o tensiune de intrare de 1.100 V si un randament de 98.4%.

Randamentul, esential pentru un invertor Huawei

Cu alte cuvinte, indiferent de buget si de necesitatile sistemului tau fotovoltaic, la SolarGroup.ro gasesti invertoare Huawei cu un randament ridicat, de peste 98%. De asemenea, aceste echipamente vin insotite de garantii indelungate, de la 2 pana la 10 ani, in functie de model, pentru securizarea investitiei tale pe termen scurt, mediu si lung. Astfel, poti fi sigur ca vei folosi panourile fotovoltaice o perioada indelungata, cu maximum de productivitate!

Indiferent ca ai nevoie de invertoare monofazate, trifazate sau comerciale, in oferta noastra gasesti exact produsul de care ai nevoie, la pretul corect! Suna-ne la 0729 763 845 sau plaseaza comanda online si o vom onora in cel mai scurt timp, cu maximum de profesionalism, promptitudine si respect pentru tine. Energie buna!