Invertoare Fronius

Solargroup.ro iti pune la dispozitie numeroase modele de invertoare Fronius: de retea, comerciale sau hibride. Compania austriaca se remarca drept un lider incontestabil in domeniu, detinand un centru de excelenta in Pettenbach si subsidiare si parteneriate in nu mai putin de 60 de tari din intreaga lume. Acestea sunt garantii incontestabile ale calitatii si durabilitatii modelelor de invertor Fronius pe care ti le furnizam.

Cele de retea au clase de putere de la 3 la 20 kW si sunt ideale pentru gospodarii private, cele comerciale ajung pana la 50 kW si pot indeplini nevoile unor instalatii precum cladirile industriale, in timp ce invertoarele Fronius hibride pot fi monofazate sau trifazate, in functie de cerintele clientilor. Toate aceste echipamente sunt asigurate de garantii indelungate, pentru ca investitia sa fie una cu adevarat rentabila pe termen mediu si lung.

Alege un invertor Fronius potrivit!

Un invertor Fronius se remarca prin durabilitatea sa, ceea ce inseamna ca poti beneficia de energia fotovoltaica de la panourile tale o perioada indelungata, fara pierderi, intrucat randamentul echipamentelor depaseste 98%!

Solargroup.ro (Solargroup Energy) are o activitate de peste 25 de ani, fiind una dintre primele companii din Ungaria din domeniul instalarii panourilor fotovoltaice. De peste 10 ani, suntem prezenti si in Romania, furnizand clientilor nostri cele mai bune solutii din domeniul energiei regenerabile. Importam si distribuim echipamente fotovoltaice de inalta calitate, printre care si invertoare de la producatori renumiti, garantand clientilor nostri folosinta indelungata si amortizarea investitiei in cel mai scurt timp.

Te asteptam sa ne contactezi pentru a plasa o comanda!