Invertoare comerciale

Invertoare comerciale Fronius – Eficienta si fiabilitate in exploatarea energiei solare
Montarea de panouri fotovoltaice a devenit destul de frecventa, astfel incat si gama de echipamente disponibile pentru acestea este din ce in ce mai variata. Din dorinta de a oferi o performanta ridicata, Fronius aduce pe piata invertoare comerciale, dar si pentru uz rezidential, astfel incat sa raspunda tuturor nevoilor de consum.

Invertoarele solare comerciale Fronius se remarca printr-o putere care incepe de la 3 kW si pana la 50 kW, astfel ca cele de peste 20 kW pot indeplini nevoile instalatiilor de dimensiuni mari, cum sunt cladirile industriale. Sigure, eficiente si fiabile, acestea fac parte din dispozitivele de generatie noua, oferind performante optime in exploatare.

 
Invertoarele solare comerciale Fronius – Simplitate in montaj si exploatare
Invertoarele fotovoltaice comerciale Fronius se bucura de popularitate datorita mai multor avantaje pe care le ofera. Printre acestea, una dintre cele mai apreciate calitati este montajul simplu si rapid, precum si posibilitatea instalarii in interior si exterior. Mai mult decat atat, modelele destinate cladirilor mari au si protectie la supratensiune, fara a mai fi nevoie de cutii colectoare de siruri.

Exploatarea invertorului solar comercial Fronius este simpla, modulele existente fiind dotate cu conexiune la internet, ceea ce le face usor de controlat si verificat. Exista posibilitatea de a fi integrate cu componentele produse de alte firme, acestea fiind foarte flexibile in configuratia mai multor sisteme fotovoltaice. Magazinul nostru pune la dispozitie si sisteme de fixare si monitorizare pentru a veni in ajutorul clientilor cu solutii complete pentru sisteme fiabile.

Scroll to Top