Baterie BYD B-Box LVS 12.0

Descriere

BYD B-BOX PREMIUM LVS 12.0 (12 kWh)

Battery-Box LVS (pachet de baterii LFP (litiu-fosfat de fier (LFP))

Battery-Box Premium LVS este noua generație de stocare a bateriilor BYD și oferă nu numai toate caracteristicile anterioare, ci și o capacitate de stocare mai mare decât predecesorul său. Datorită îmbunătățirilor aduse tehnologiei celulelor, greutatea sistemului a fost redusă cu aproape 30%, iar adâncimea totală cu 8 cm, ceea ce conferă noului sistem de stocare a bateriilor un aspect mai subțire și ocupă mai puțin spațiu.

BYD B-Box Premium LVS este conceput pentru a optimiza autoconsumul pentru aplicații on-grid și off-grid pe piețele rezidențiale și comerciale.

Noul sistem de stocare a bateriilor dispune, de asemenea, de protecție IP55, ceea ce înseamnă că BYD B-Box Premium LVS 12.0 poate fi utilizat în aer liber.

Flexibil și scalabil

Deoarece bateria BYD este modulară, sistemul de stocare a bateriei poate fi extins în trepte de 4,00 kWh. 1-6 module de baterii pot fi găzduite într-un turn de baterii. Prin urmare, capacitatea variază de la 4,00 kWh la 24,00 kWh.

În total, pentru o flexibilitate maximă, pot fi conectate în paralel până la 64 de module (16 x LVS 16.0) și se poate obține o capacitate totală de 256,00 kWh.

BYD Battery-Box Premium LVS 12.0 este compatibil cu invertoarele monofazate și trifazate de top de pe piață.

Beneficiile BYD B-Box Premium

  • Toate modelele din seria Battery-Box Premium sunt conforme cu standardul de siguranță VDE 2510 și au caracteristici de siguranță suplimentare pentru instalare.
  • Sistemele acceptă conexiuni paralele fără a fi nevoie de dispozitive de comunicare suplimentare.
  • Acestea sunt mai flexibile și mai scalabile și acoperă o gamă mai largă de aplicații.
  • Noua generație premium fără cobalt are, de asemenea, o densitate energetică mai mare și un format mai compact, necesitând mai puțin spațiu pe podea.
  • Capacitatea mai mare per modul reduce numărul de componente. Acest lucru, combinat cu designul îmbunătățit și cu noul mecanism de blocare, facilitează instalarea și reduce timpul de instalare.
  • Designul brevetat al conectorului modular nu necesită cablare internă și oferă flexibilitate maximă și ușurință în utilizare.
  • Baterie litiu-fosfat de fier (LFP): siguranță, durată de viață și performanță maxime.
  • În plus față de noul afișaj de stare cu LED-uri, există, de asemenea, o nouă interfață și o nouă opțiune de telecomandă.Fișă tehnică
Recenzii
Scroll to Top

Solicită ofertă pentru: Baterie BYD B-Box LVS 12.0

Solicită ofertă