Baterie BYD B-Box 2.76 Premium HVM

Cod Produs: 5201350004 Categorii: , Etichete: , , Brand:
Descriere

Modulul BYD Battery-Box Premium este o baterie de stocare de înaltă tensiune pentru toate aplicațiile, potrivită pentru sisteme monofazate și trifazate, cu sistem modular flexibil și conexiune paralelă.

Noua generație a sistemului modular de stocare cu baterii BYD Battery-Box Premium se bazează pe memorie și oferă toate caracteristicile anterioare.
Battery-Box Premium HVM este un modul de baterii cu o capacitate de stocare mai mare decât predecesorul său. Îmbunătățirile aduse tehnologiei celulelor au redus greutatea sistemului cu aproape 30%. Adâncimea de construcție a fost, de asemenea, redusă cu 8 cm. Acest lucru înseamnă că este necesar mai puțin spațiu pe podea. În același timp, noile aparate au un aspect mai subțire. Cel mai important, noile sisteme de stocare sunt „IP55”, acest lucru permite utilizarea în exterior.

Bateriile BYD Battery-Box Premium HVM sunt mai flexibile și mai scalabile. Cu noua generație, până la trei turnuri de baterii pot fi acum conectate la un singur sistem. BYD rămâne fidelă când vine vorba de încărcare și descărcare. De asemenea, fiecare baterie poate alimenta până la capacitatea sa nominală – adică 1C – ceea ce face ca noua serie să fie ideală pentru sistemele de alimentare în rețea, de rezervă și în afara rețelei.

Fișă tehnică

Recenzii
Scroll to Top

Solicită ofertă pentru: Baterie BYD B-Box 2.76 Premium HVM

Solicită ofertă