Sortează după
Filtrează după Preț
-
Filtrează după Categorii

Baterii Huawei

Spre deosebire de sursele „clasice” de curent electric, energia fotovoltaica nu este furnizata in mod constant, iar, din acest motiv, consumatorii, fie ei casnici sau industriali, pot avea de suferit. Pentru a nu exista pierderi si nici momente in care panourile fotovoltaice nu pot face fata cerintelor, din cauza conditiilor meteo defavorabile, este recomandat sa achizitionezi si sa integrezi o baterie Huawei in „continuarea” panourilor.

Un acumulator Huawei, dezvoltat de brandul chinezesc popular in toata lumea pentru inovatiile sale tehnologice, are rolul de a stoca energia electrica furnizata de panourile solare, pentru consumul ulterior (spre exemplu, pe parcursul noptii).

Acumulator/baterie Huawei, capacitate mare!

Bateriile fotovoltaice Huawei din oferta SolarGroup.ro au capacitati si puteri mari, care pot fi consultate cu exactitate in pagina de produs, in functie de necesitati. In cazul in care nu esti sigur ce model de baterie invertor Huawei sa alegi, pentru integrarea in sistemul tau fotovoltaic, specialistii SolarGroup.ro iti stau la dispozitie cu informatii utile si tot know-how-ul dobandit in cei peste 25 de ani de experienta internationala si cei peste 10 ani de activitate in Romania.

Mai mult decat atat, in functie de cererea de servicii, o baterie solara Huawei poate si furniza, nu doar stoca, energie electrica. Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca bateriile Huawei au un design modular, scalabil, in cazul in care marimea sau necesitatile sistemului tau fotovoltaic cresc. Investeste chiar acum intr-un viitor mai curat, mai verde, mai optimist si mai eficient din punct de vedere energetic si nu numai!